ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο τροπαιούχος «Κρέπας» μίλησε στο {TS} για τον τίτλο, το μέλλον, το θρίλερ για τον πρωταθλητή Κύπρου και πρόβλεψε το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου

Ο τροπαιούχος «Κρέπας» μίλησε στο {TS} για τον τίτλο, το μέλλον, το θρίλερ για τον πρωταθλητή Κύπρου και πρόβλεψε το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Στέλιος Δημητρίου, (γνωστός με το ψευδώνυμο «Κρέπας»), από το περασμένο Σάββατο είναι πρωταθλητής με τη Σεν Μίρρεν.

Ο Στέλιος Δημητρίου πέρσι εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας του Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.  Είχε σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας ένα λιθαράκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Themasports.com επικοινώνησε με τον διεθνή μας Κύπριο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρχικά μας τόνισε για το πως νιώθει για αυτόν τον τίτλο που κατέκτησε με την ομάδα της Σεν Μίρρεν.

«Νιώθω πολύ περήφανος για την άνοδο και το πρωτάθλημα της Σεν Μίρρεν.  Είναι μεγάλος άθλος, αν σκεφτείς ότι πέρσι τον Ιανουάριο όταν ήρθα παλεύαμε για παραμονή και 14 μήνες μετά κερδίζουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο.  Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε κερδίσει, αλλά ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα με την καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση, με το αποτέλεσμα να έχει φανεί στο τέλος».

Κληθείς ο Στέλιος Δημητρίου να μας σχολιάσει τη δική του παρουσία μας είπε «Τη δική μου παρουσία την θεωρώ επιτυχημένη.  Έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια στη σεζόν.  Υπήρχαν κάποια διαστήματα προς το τέλος που έμεινα στον πάγκο.  Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όταν είσαι σε μία ομάδα που υπάρχει ο ανταγωνιστμός και κάνει πρωταθλητισμό».

Ερωτηθείς για το μέλλον του παρατήρησε «Έχουμε άλλους τρεις αγώνες πριν το τέλος της σεζόν.  Στόχος μου είναι να απολαύσω τη στιγμή και μετά θα αποφασίσω για το μέλλον.  Υπάρχει η προοπτική να συνεχίσω στη Σεν Μίρρεν, αλλά είναι νωρίς και θα μελετήσω με τον μάνατζερ μου τις άλλες προοπτικές που υπάρχουν.  Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αφού τελειώσουν τα πρωταθλήματα.

Ζητήσαμε από τον Στέλιο Δημητρίου να μας δώσει τις δικές του απόψεις και για το φετινό κυπριακό πρωτάθλημα… «Για το κυπριακό πρωτάθλημα θεωρώ μέχρι στιγμής καλύτερη ομάδα τον Απόλλωνα, αλλά δεν μπορείς να ξεγράψεις τον ΑΠΟΕΛ.  Βλέπω θρίλερ μέχρι την τελευταία αγωνιστική.  Για τον θεσμό του κυπέλλου βλέπω τελικό Απόλλων – ΑΠΟΕΛ.  Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι, δύσκολα μπορείς να προβλέψεις νικητή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top